divendres, 7 de maig de 2010

La CAM t'apropa a la ciència

Caja Mediterráneo i el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) impulsen una secció audiovisual l’objectiu de la qual és acostar la ciència a la societat, utilitzant la plataforma que proporciona el programa Telegrafies. Aquest programa està realitzat íntegrament per estudiants del Campus de Gandia i s’emet a través de la televisió de la Universitat Politècnica de València, de Gandia Televisió i d’internet.

El director territorial d’Obra Social CAM, Vicente Botella; el director del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, Pepe Pastor i el director de l’Àrea de Comunicació de la Universitat Politècnica de València, Ramón Mollá han estat els encarregats de presentar aquest projecte en roda de premsa.

Caja Mediterráneo farà possible la secció ‘La CAM t’apropa a la ciència’ del programa Telegrafies. Amb un llenguatge fresc i desenfadat, aquest espai està especialment orientat cap al públic jove preuniversitari amb l’objectiu, segons ha explicat el director de la CAM Obra Social, Vicente Botella, d’acostar-los ‘al món de la Ciència i la importància que aquesta té, dia a dia, en la millora de la nostra Societat”.

L’objectiu és despertar la curiositat i motivació cap a la investigació i la ciència ja que, segons ha afi rmat Pepe Pastor, director del Campus de Gandia de la UPV, ‘els joves tindran en les seves mans el futur del món’. Ramón Mollá, director de l’Àrea de Comunicació de la Universitat Politècnica de València ha destacat la iniciativa com una acció que contribuirà a fer arribar a la societat el coneixement i la investigació que es genera en la Universitat Politècnica de València.

La secció ‘La CAM t’apropa a la ciència’ comença a emetre’s al maig i podrà veure’s a Gandia Televisió, a la televisió de la Universitat Politècnica de València, en la web de les dues televisions, a través del blog del programa Telegrafies i de la comunitat Facebook de Telegrafies, ja que és en les xarxes socials i en internet on les persones joves busquen els continguts que els interessen. La secció ‘La CAM t’apropa a la ciència’ també estarà disponible per als centres d’educació preuniversitària que ho desitgen, que podran utilitzar-los directament en les pissarres digitals de les aules.

Entre els continguts que recull la secció es troben investigacions relacionades amb els estudis que s’imparteixen en el Campus de Gandia de la UPV, de l’àrea de les telecomunicacions, la gestió turística, les ciències ambientals i forestals i la comunicació audiovisual; entrevistes a conferenciants i personal científic que visita el Campus tots els dijous, en el marc dels dijous culturals; treballs d’interès científic desenvolupat per estudiants o titulats en el campus.
Info Campus Gandia nº 14

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada