divendres, 9 de maig del 2014

Telegrafies 8x13

Després de la parada per vacances hem tornat com mirem de fer sempre, amb notícies molt variades al voltant del nostre campus.

El passat 10 d’abril vam estar al Campus de Gandia on, un any més, es va organitzar el Foro E, activitat que serveix per a posar en contacte alumnes, empreses i persones emprenedores. A més en aquest programa hem tingut iniciatives interessants dels nostres alumnes. Per exemple hem conegut l'ESN, una organització formada per estudiants amb l’objectiu de fer l’educació més mòbil i flexible. D'una altra banda els titulats en Comunicació Audiovisual en el nostre campus, Simó Martí, Mario López i Aitor Espert van presentar el passat dimecres l'obra de teatre 'Cosas en general', on l'humor va ser el gran protagonista.

També vam estar a una de les classes magistrals oferides per persones reconegudes en l'àmbit internacional que han vingut durant tot el curs de la má del Màster en Avaluació i Seguiment Ambiental d'Ecosistemes Marins i Costaners, impartit al nostre campus. Vam gaudir de dues xerrades molt interessants, el passat 27 de març i el 10 d'abril, amb Maria José Juan Jorda, investigadora d’una universitat canadenca. Per últim a la nostra secció de normativa hem parlat sobre els estudis que s’impartiran el pròxim curs.

Esperem que podeu gaudir d'aquest variat programa i ens veiem la setmana que ve, com sempre, amb una nova mirada al nostre campus.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada